Uge 7 restaurant

Dining Week 2023

Tag med til Dining Week – nordens største restaurantfestival.

DinnerDays: En landsdækkende gourmetfestival – ses i uge 42!

DinnerDays er en landsdækkende gourmetfestival, hvor gæster kan spise 3 retter til en rigtig god pris. DinnerDays finder sted i uge 7 og 42.

Gastro Week

Vær med i madfesten i februar! Billetsalget er åben til Gastro Week I februar fejrer vi Gastro Week sammen med en masse lokale restauranter igen!

Book billet til 8 Days of Tasting i København – MigogKBH

Book billet til 8 Days of Tasting i København

30. dec. 2022 — Hotte restauranter til spotpris. Uge 7 er ikke restauranternes travleste uge. Mange er på skiferie, kur eller bare gået kold hjemme på sofaen.

Vi kender Dining Week og DinnerDays, men Københavns nyeste restaurantfestival er altså i en liga for sig. Med er nemlig 17 af byens allerbedste restauranter, som du i uge 7 kan købe billet til i tre forskellige prisklasser.

DinnerDays i Aarhus – VisitAarhus

DinnerDays | VisitAarhus

Oplev DinnerDays i Aarhus i uge 42 og forkæl dig selv og dem du holder af med lækker mad i efterårsferien. En række anmelderroste restauranter er klar til …

Nyd en god bid mad på hele 18 toprestauranter i Aarhus i vinterferien med DinnerDays, der serverer tre retter fra kun kr. 215,- plus gebyr.

Dining Week – VisitCopenhagen

Dining Week

Hvert år i uge 7 kan du under Dining Week spise på mere end 200 af Danmarks gourmetrestauranter, der alle tilbyder en tre-retters menu inkl. San Pellegrino- …

Dining Week – Facebook

Alt i alt en virkelig lækker menu Lyder det som noget du også skal prøve? Dining Week starter allerede i morgen og kører hele vinterferien (uge 7)! ❄️

Dining Week – Vinter Madfestival – Visitodense

Dining Week – Vinter Madfestival | VisitOdense

I uge 7 samler Dining Week en lang række restauranter i hele landet, en helt særlig festivalmenu til en skarp pris. Hvert år kommer der nye restauranter til …

Dining Week præsenterer en lang række af Danmarks bedste restauranter, som alle tilbyder en 3-retters menu inklusiv S.Pellegrino-mineralvand til 225 kr + gebyr.

Keywords: uge 7 restaurant, restaurant dinner, restaurant uge 7